Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepsi sini görmek

Rüyada tepsi sini görmek

Rüyada tepsi sini görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada tepsi sini gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler özgüveninizi arttırmanıza yardım edebilir.

Rüyada tepsi sini görmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sini tepsi görmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine alamet eder.

Rüyada boş sini görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sinide yemek görmek gelirinin giderinden fazla olacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bakır sini görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada sini görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine işarettir.

Rüyada eski sinif arkadasini görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, konforunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sini taşımak sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments