Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sini görmek

Rüyada sini görmek

Rüyada sini görmek parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sini gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız veya maddi başlıklı konular söz konusu olduğu için, ne yapacağınız üzerine etraflıca düşünülmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada sini almak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sinide yemek görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, rütbesinin yükseleceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Rüyada sini taşımak uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine inanılır.

Rüyada büyük sini görmek hayata daha sıkı tutunacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sofra sinisi görmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine inanılır.

Rüyada sinide yemek yemek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına tabir olunur.

Rüyada sini tepsi görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, duraklama yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sini görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments