Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınavda başarılı olmak

Rüyada sınavda başarılı olmak

Rüyada sınavda başarılı olmak bazı ürünlerin piyasada azalacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, kara kara düşünür olacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine inanılır.

Rüyada sınavda başarılı olmak gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermeli, sorumluluk almaktan kaçınmamalısınız.

Rüyada bir sınavda başarısız olmak çok başarılı işler gerçekleştireceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sınavda başarısızlık görmek çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sınavdan başarılı olduğunu görmek işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, yeni bir ev alınacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sınava girmek ve başarılı olamamak bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına alamet eder.

Rüyada bir sınavda başarılı olmak kurulu düzeni olacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sınavda başarılı olmak belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada başarılı sınav sonucu görmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınava girmek ve başarısız olmak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments