Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başarılı sınav sonucu görmek

Rüyada başarılı sınav sonucu görmek

Rüyada başarılı sınav sonucu görmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, ferahlığa çıkılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başarılı sınav sonucu gördüyseniz:

  • Olumlu değişiklikleri kabullenmeniz durumunda özel yaşamınız ya da iş hayatınızla ilgili ilişkiler yenilenebilir.

Rüyada başarılı sınav sonucu görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına işarettir.

Rüyada sınavda başarılı olamamak aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine yorulur.

Rüyada bir sınavda başarısız olmak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, insanlarla arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sınava girmek ve başarılı olamamak rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada sınavda başarılı olmak büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir sınavda başarısız olduğunu görmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, pek az kazanç getireceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sınavdan başarılı olduğunu görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir sınavda başarılı olmak kara kara düşüneceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments