Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sınavda başarısız olmak

Rüyada bir sınavda başarısız olmak

Rüyada bir sınavda başarısız olmak sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, işlerinin çoğalacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada bir sınavda başarısız olmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada başarılı sınav sonucu görmek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sınavda başarısız olduğunu görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sınavda başarılı olduğunu görmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına işaret eder.

Rüyada sınavda başarısız olduğunu görmek zarar edeceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, düşmanlarını alt edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sınavda başarısızlık görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, işinde uzmanlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sınava girmek ve başarılı olmak kazançlı bir işe girileceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sınava girmek ve başarısız olmak günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir sınavda başarılı olmak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments