Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınava girmek ve başarısız olmak

Rüyada sınava girmek ve başarısız olmak

Rüyada sınava girmek ve başarısız olmak işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, yeni bir ortama gireceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına inanılır.

Rüyada sınava girmek ve başarısız olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere baskı uygulamadan önce çok iyi düşünmelisiniz.

Rüyada sınava girmek ve başarısız olmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sınava girmek ve başarılı olamamak işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sınava girmek ve başarılı olmak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sınavda başarısız olmak bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada başarılı sınav sonucu görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, kazancının azalacağına, günü birlik tatillere çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sınavda başarılı olmak buna rağmen kazanç getireceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada bir sınavda başarılı olmak gülmek suretiyle şifa bulacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, birikim yapacağına tabir olunur.

Rüyada bir sınavda başarısız olduğunu görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments