Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınavda kazandığını görmek

Rüyada sınavda kazandığını görmek

Rüyada sınavda kazandığını görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, arif kimselerden sayılacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine delalet eder.

Rüyada sınavda kazandığını gördüyseniz:

  • Politik olmanızda fayda var.

Rüyada öss sınavını kazanmak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sınava girmek ve kazanmak geçimini daha rahat sağlayacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada bir sınavı kazandığını görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, ana baba sözü dinlemeye, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sınavı kazandığını görmek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Rüyada bursluluk sınavını kazanmak eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun sınavı kazandığını görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına alamet eder.

Rüyada başkasının sınav kazandığını görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, güzelliklere rast gelineceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada ygs sınavını kazanmak maddi kayıpların sona ereceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments