Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınava girip kazanmak

Rüyada sınava girip kazanmak

Rüyada sınava girip kazanmak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sınava girip kazanmak gördüyseniz:

  • Yatırımını önceden yaptığınız şeylerin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada bursluluk sınavını kazanmak zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına delalet eder.

Rüyada polislik sınavını kazanmak istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, zararını tamamen kapatacağına, zor günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun sınavı kazandığını görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine alamet eder.

Rüyada üniversite sınavı kazanmak zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işarettir.

Rüyada hakimlik sınavını kazanmak cebinden parasının eksilmeyeceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, maneviyatının çökeceğine yorulmaktadır.

Rüyada girdiği sınavı kazanmak psikolojik sorunların geride kalacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada üniversite sınavını kazandığını görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine delalet eder.

Rüyada ygs sınavını kazanmak büyük bir ihanete uğranacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments