Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınavın iyi geçtiğini görmek

Rüyada sınavın iyi geçtiğini görmek

Rüyada sınavın iyi geçtiğini görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine işarettir.

Rüyada sınavın iyi geçtiğini gördüyseniz:

  • Güçlü bir duruma gireceksiniz.

Rüyada sınavın iyi geçmediğini görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada sınavının iyi geçtiğini görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına rivayet eder.

Rüyada sınavın iyi geçtiğini görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine alamet eder.

Rüyada sınavdan iyi puan almak huzurunun bozulacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada sınavda iyi not aldığını görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına alamet etmektedir.

Rüyada sınav sonucunu iyi görmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada sınavdan iyi almak kişinin kazancının artacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada iyi sınav sonucu görmek rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments