Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınavın iyi geçmediğini görmek

Rüyada sınavın iyi geçmediğini görmek

Rüyada sınavın iyi geçmediğini görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, bazı konularda konuşulacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sınavın iyi geçmediğini gördüyseniz:

  • Sizi korkutmak isteyen insanların dedikoduların maruz kalabilirsiniz.

Rüyada sınavın iyi geçtiğini görmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine delalet eder.

Rüyada sınavın iyi geçmediğini görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada sınavının iyi geçtiğini görmek özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına tabir olunur.

Rüyada sınavdan iyi almak yalnız kalmak isteyeceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine inanılır.

Rüyada sınavda iyi not aldığını görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sınavdan iyi not aldığını görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sınavdan iyi puan almak bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sınavdan iyi not almak eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments