Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simli saç görmek

Rüyada simli saç görmek

Rüyada simli saç görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada simli saç gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme sayesinde kendinize rahat hareket alanı oluşturabilir, daha esnek olabilirsiniz.

Rüyada saçta sim görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına inanılır.

Rüyada simli saç görmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada sim sürmek büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada simurg kuşu görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Rüyada simli kalem görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine alamet eder.

Rüyada simli eşarp görmek maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına inanılır.

Rüyada sim kartı görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada simli görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments