Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simitçi görmek

Rüyada simitçi görmek

Rüyada simitçi görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, saygınlık göreceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada simitçi gördüyseniz:

  • Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjiye sahip olabilirsiniz.

Rüyada simit sattığını görmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada simit peynir yemek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüden simit almak hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına işarettir.

Rüyada yanmış simit görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sıcak simit yemek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işarettir.

Rüyada simit çalmak dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada simit ve poğaça görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, yapılan hataların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada ekmek simit görmek insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments