Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simit satın almak

Rüyada simit satın almak

Rüyada simit satın almak suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, hanesinin bollukla dolacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına inanılır.

Rüyada simit satın almak gördüyseniz:

  • Kendinizi yormamaya çalışın.

Rüyada simit satın almak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada taze simit yemek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına delalet eder.

Rüyada beyaz simit görmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine yorulmaktadır.

Rüyada simit görmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada simit almaya gitmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada simit yerken görmek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada simit poğaça satmak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada simit bölüşmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, hasretlerin biteceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments