Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçlık yeşillik görmek

Rüyada ağaçlık yeşillik görmek

Rüyada ağaçlık yeşillik görmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, gelirinin düşeceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine delalet eder.

Rüyada ağaçlık yeşillik gördüyseniz:

  • Yapılacak seyahatler, ziyaretler veya sizin için özel bir kişiyle zaman geçirmeniz hayatınızı zenginleştirebilir.

Rüyada yeşil dut ağacı görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına delalettir.

Rüyada ağaçta yeşil meyve görmek sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına alamet eder.

Rüyada yeşil ceviz ağacı görmek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde yeşil ağaç görmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada yeşil ağaca çıkmak özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil meyve ağacı görmek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada yeşillik ağaç görmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, her daim Allah yolunda olacağına inanılır.

Rüyada uzun yeşil ağaç görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments