Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde yeşil ağaç görmek

Rüyada evin içinde yeşil ağaç görmek

Rüyada evin içinde yeşil ağaç görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde yeşil ağaç gördüyseniz:

  • Kendinize yeni yollar yeni ufuklar açıyorsunuz.

Rüyada evin içinde yeşil ağaç görmek eksiklerinin farkına varacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine işarettir.

Rüyada evin içinde çam ağacı görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada evin içinde asma ağacı görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde meyve ağacı görmek sorunlarının da çözüleceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada evin içinde elma ağacı görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde zeytin ağacı görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde dut ağacı görmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde incir ağacı görmek helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments