Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta yeşil meyve görmek

Rüyada ağaçta yeşil meyve görmek

Rüyada ağaçta yeşil meyve görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada ağaçta yeşil meyve gördüyseniz:

  • Girişeceğiniz bazı tamirat ya da hazırlıklar sizi yorabilir.

Rüyada ağaçtan yeşil meyve toplamak borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçta yeşil meyve görmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil meyve ağacı görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, daha iyi bir eve çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı meyveli ağaç görmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada meyve ağacından meyve toplamak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına delalet eder.

Rüyada bir ağaçta farklı meyveler görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada kurumuş meyve ağacı görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada çeşitli meyve ağacı görmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, tartışmaların son bulacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments