Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ağaca çıkmak

Rüyada yeşil ağaca çıkmak

Rüyada yeşil ağaca çıkmak rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, mal ve para biriktireceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ağaca çıkmak gördüyseniz:

  • Aşkta da duygusallığınız devam edebilir.

Rüyada yeşil bir ağaca çıkmak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, gözyaşlarının dineceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil erik ağacına çıkmak dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ağaca çıkmak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada asma ağacına çıkmak başarısının artacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada ağaç dalına çıkmak yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada nar ağacına çıkmak onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağacın tepesine çıkmak kısa zamanda çok yol alınacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada köpekten kaçıp ağaca çıkmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, pişman olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments