Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı çatışmaya girmek

Rüyada silahlı çatışmaya girmek

Rüyada silahlı çatışmaya girmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, yeni bir haneye sahip olacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, makbul olan şeylere, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına yorulur.

Rüyada silahlı çatışmaya girmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada silahlı çatışmaya girmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına rivayet eder.

Rüyada silah ve çatışma görmek huzurlu günler görüleceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada silahlı çatıştığını görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, can bulacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada silahlarla çatışma görmek adeta havalara uçacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine işarettir.

Rüyada silahlı çatışmada kalmak sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına yorulur.

Rüyada silah çatışması görmek rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahlı çatışmadan kaçmak mal ve varlık sahibi olacağına, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada silahlı çatışma yapmak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments