Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah çatışması görmek

Rüyada silah çatışması görmek

Rüyada silah çatışması görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, şeytanın aklına uyacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada silah çatışması gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı kontrol ederken akıllı davranırsanız harcamalarınızın sonuçlarını tahmin edebilirsiniz.

Rüyada silah çatışması görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahlı çatışmanın ortasında kalmak cesaret gerektiren işlere gireceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahlı çatışmadan kaçmak çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Rüyada silahlı çatışmaya girmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, bol nimete kavuşulacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına işarettir.

Rüyada silahlarla çatışma görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada silahlı çatışmada olmak uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına işarettir.

Rüyada silah ve çatışma görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı çatışmada vurulmak sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments