Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir adam tarafından kaçırılmak

Rüyada bir adam tarafından kaçırılmak

Rüyada bir adam tarafından kaçırılmak eski huzurun yeniden sağlanacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir adam tarafından kaçırılmak gördüyseniz:

  • Her zaman yüzünü gösteren bir konu tekrarlanabilir.

Rüyada yaşlı bir adam tarafından kaçırılmak güllük gülistanlık olacağına, üstün başarılar alacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine yorulur.

Rüyada adam tarafından kaçırılmak karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada silahlı adamlar tarafından kaçırılmak evli ise çocuk sahibi olacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine delalet eder.

Rüyada bir adam tarafından kaçırılmak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada adamlardan kaçtığını görmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kaçan adam görmek resmi bir göreve getirileceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı adamlardan kaçtığını görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, yeni kişilerle tanışacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına tabir olunur.

Rüyada adam kaçırmak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments