Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı birinden kaçtığını görmek

Rüyada silahlı birinden kaçtığını görmek

Rüyada silahlı birinden kaçtığını görmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, aşık olacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada silahlı birinden kaçtığını gördüyseniz:

  • İnsanlar siz detaylandırmadıkça ne demek veya ne yapmak istediğinizi kendiliğinden anlamayabilirler.

Rüyada silahlı birinden kaçtığını görmek bir bebek sahibi olunacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada silah zoruyla kaçırılmak işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına delalettir.

Rüyada silahlı adamlar tarafından kaçırılmak fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, işlerine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı adamlardan kaçtığını görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, sorunların bu sayede aşılacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla kaçırılmak tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, başarılı bir insan olacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada kardeşini kaçırmak adını kirleteceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bisikletle kaçtığını görmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sınavdan kaç puan aldığını görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments