Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ablasının kaçtığını görmek

Rüyada ablasının kaçtığını görmek

Rüyada ablasının kaçtığını görmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, kazanç kapılarının açılacağına, sorunlar altında ezileceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ablasının kaçtığını gördüyseniz:

  • Her şey üzerinize üzerinize gelebilir.

Rüyada ablasının kaçtığını görmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, çok hayır duası alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ablanın kaçırıldığını görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada ablanın öldüğünü duymak helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, borçları varsa ödeyeceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada abla hamile görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, kafasına göre birini bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ablayı gelinlikli görmek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına rivayet eder.

Rüyada ablasının kaybolduğunu görmek sorunlu zamanlar geçireceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine delalet eder.

Rüyada ablanın namaz kıldığını görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına yorulur.

Rüyada ablasının nişanlandığını görmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments