Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla ava çıkmak

Rüyada silahla ava çıkmak

Rüyada silahla ava çıkmak şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla ava çıkmak gördüyseniz:

  • Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harakete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada silahla ava çıkmak üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine rivayet eder.

Rüyada av silahı görmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, lükse ve konfora kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tavşan avına çıkmak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine inanılır.

Rüyada ava çıkmak sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine inanılır.

Rüyada domuz avına çıkmak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, çok günah işleyeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada balık avına çıkmak kazancın yarı yarıya artacağına, isteklerini yerine getireceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ava gitmek ağlayacağına, strese gireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına rivayet eder.

Rüyada avlanmaya gitmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments