Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ava çıkmak

Rüyada ava çıkmak

Rüyada ava çıkmak rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, kısmetin kapanacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine işarettir.

Rüyada ava çıkmak gördüyseniz:

  • Belli başlı konularda daha hızlı ilerlemenin veya belli işleri üstlenebilmenin ya da altından kalkabilmenin yollarını arıyabilirsiniz.

Rüyada ava çıkmak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada tavşan avına çıkmak hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, dünyasının iyileşmesine delalet eder.

Rüyada domuz avına çıkmak ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına, idealist davranacağına alamet eder.

Rüyada balık avına çıkmak gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla ava çıkmak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada keklik avına gitmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, inancının zayıflayacağına yorulmaktadır.

Rüyada aslanı avlanırken görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına delalettir.

Rüyada av yapmak yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments