Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada av silahı görmek

Rüyada av silahı görmek

Rüyada av silahı görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yollarının açılacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, istediği başarıyı göstereceğine, hataların düzeltileceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada av silahı gördüyseniz:

  • Maddi veya duygusal başlıklı ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda işler lehinize dönebilir.

Rüyada silahla ava çıkmak işinde terfi alacağına, dertleri biteceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına rivayet eder.

Rüyada av silahı görmek fakirlerin güleceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, işlerin çok büyümeyeceğine alamet eder.

Rüyada av avlamak hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada av köpeği yavrusu görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, malının ve kazancının tam olacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karda ava gitmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, yeni işlere girişileceğine yorulur.

Rüyada avustralyauya gitmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine delalet eder.

Rüyada aslanı avlanırken görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına inanılır.

Rüyada av köpeği görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments