Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah ve şarjör görmek

Rüyada silah ve şarjör görmek

Rüyada silah ve şarjör görmek afiyette giden düzeninden olacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, doğru kararların alınacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada silah ve şarjör gördüyseniz:

  • Terazi erkeğiyseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada şarjörü boş silah görmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada silah ve şarjör görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Rüyada silah şarjörü görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada silah şarjör görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına yorulur.

Rüyada şarjöre mermi koymak askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada şarjör doldurmak maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, sağlığının geri geleceğine delalettir.

Rüyada şarjör görmek onlara sanat öğreteceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, bunalacağına delalet eder.

Rüyada eşinin elinde silah görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments