Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şarjör görmek

Rüyada şarjör görmek

Rüyada şarjör görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada şarjör gördüyseniz:

  • Eğer, önlem almazsanız sorunlarınız büyüyebilir.

Rüyada şarjör görmek ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada silah şarjör görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada şarjörü boş silah görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, mal ve rızkın çoğalmasına alamet etmektedir.

Rüyada silah ve şarjör görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silah şarjörü görmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada şarjör doldurmak bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, insanlar tarafından sevileceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine inanılır.

Rüyada şarjöre mermi koymak çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments