Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah şarjörü görmek

Rüyada silah şarjörü görmek

Rüyada silah şarjörü görmek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada silah şarjörü gördüyseniz:

  • Hic ciddiye almayın, oluruna bırakın, çok kısa sürecek.

Rüyada silah ve şarjör görmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada silah şarjör görmek uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada silah şarjörü görmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şarjörü boş silah görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, moralinin düzeleceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada şarjör görmek rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada şarjöre mermi koymak bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına işaret eder.

Rüyada şarjör doldurmak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla vurulduğunu duymak başı sıkışanın derdine çare bulacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments