Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şarjörü boş silah görmek

Rüyada şarjörü boş silah görmek

Rüyada şarjörü boş silah görmek itibar kazanacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, sevdiklerine kavuşacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şarjörü boş silah gördüyseniz:

  • Bir eğlenceye katılabilir ya da sanatla ilgili bir olayda bulunabilirsiniz.

Rüyada şarjörü boş silah görmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada silah şarjörü görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine tabir olunur.

Rüyada silah ve şarjör görmek iftiraya uğrayacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada silah şarjör görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada şarjöre mermi koymak ortalığın karışacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine delalettir.

Rüyada şarjör doldurmak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada şarjör görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada boş silah sıkmak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, hayatından razı geleceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments