Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah taşıdığını görmek

Rüyada silah taşıdığını görmek

Rüyada silah taşıdığını görmek yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, yeni yollara girileceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, rızkının kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada silah taşıdığını gördüyseniz:

  • Gayrimenkul başlıklı konularla uğraşmanız da gerekebilir.

Rüyada silah taşıdığını görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada taşıta binmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının evini taşıdığını görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının odun taşıdığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi tabutunu taşıdığını görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, bereketin ve verimin olacağına işaret eder.

Rüyada ev eşyası taşıdığını görmek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada valiz taşıdığını görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek taşıdığını görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, üzüntülerin sona ereceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments