Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sık sık balık görmek

Rüyada sık sık balık görmek

Rüyada sık sık balık görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, sorunlarını bitireceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sık sık balık gördüyseniz:

  • Uğraşılması gereken çok fazla sayıda gizli konu olabilir.

Rüyada sık sık balık görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sık sık cin görmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına delalet eder.

Rüyada sık sık birini görmek bahtın açılacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüğün sıktığını görmek uygulayacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına yorulur.

Rüyada limon sıktığını görmek hatalarını düzelteceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölen kişiyi sık sık görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, zorluklarla boğuşulacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin sana silah sıktığını görmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada parfüm sıktığını görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments