Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş patlaması görmek

Rüyada güneş patlaması görmek

Rüyada güneş patlaması görmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalettir.

Rüyada güneş patlaması gördüyseniz:

  • İş yerinizde oldu bittiye getirerek, üzerinize artı sorumluluklar yükleyebilirler.

Rüyada güneş patlaması görmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına işaret eder.

Rüyada güneşin patlamasını görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine yorulur.

Rüyada mısır patlaması görmek ilişkiye huzurun geleceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanardağın patlamasını görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekerlek patlaması görmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada musluk patlaması görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada şampanya patlattığını görmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, bir anda atılıma geçeceğine, başarılarının devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mantar patlatmak bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments