Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şoförsüz arabaya binmek

Rüyada şoförsüz arabaya binmek

Rüyada şoförsüz arabaya binmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kazancının artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada şoförsüz arabaya binmek gördüyseniz:

  • Kötü konuşmaktan başka kendi sırlarınızı da ağzınızdan kaçırabilirsiniz.

Rüyada şoförsüz arabaya binmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada şoförsüz araba görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şoförsüz arabada gitmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada şoförle konuşmak yüksek moral sahibi olunacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına delalet eder.

Rüyada şoför görmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine delalettir.

Rüyada servis şoförünü görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şoför olduğunu görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine yorulur.

Rüyada taksi şoförü görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments