Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayının ısırdığını görmek

Rüyada ayının ısırdığını görmek

Rüyada ayının ısırdığını görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, giderlerin artış göstereceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, pişman olacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına alamet eder.

Rüyada ayının ısırdığını gördüyseniz:

  • İkna kabiliyetiniz pek çok sorunu çözebilir.

Rüyada ayının ısırdığını görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, masraflarının azalacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına delalettir.

Rüyada ayının saldırmasını görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, büyük bir üne sahip olunacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada temmuz ayında kar yağdığını görmek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayın yere indiğini görmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada ayın hallerini görmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, saygının hiç eksik olmayacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ramazan ayında oruç tutmak fakirleşeceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada mayıs ayında kar yağdığını görmek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayın parladığını görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments