Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasım ayında kar görmek

Rüyada kasım ayında kar görmek

Rüyada kasım ayında kar görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, başarılarının sürekli olacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada kasım ayında kar gördüyseniz:

  • Şehir içi uzak yol olarak tanımlanabilecek ziyaretler veya seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada kasım ayında kar görmek sorunların günden güne azalacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kasım ayını görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına delalet eder.

Rüyada kasım ayı görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada temmuz ayında kar yağdığını görmek saygınlığına leke sürüleceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine delalettir.

Rüyada ağustos ayında kar yağdığını görmek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada haziran ayında kar yağdığını görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine yorulur.

Rüyada mayıs ayında kar yağdığını görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, duaların kabul göreceğine yorulur.

Rüyada mayıs ayında kar görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, onu darda bırakmayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments