Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sık sık uçmak

Rüyada sık sık uçmak

Rüyada sık sık uçmak istediği başarıyı göstereceğine, kazancının artacağına,, insanlar arasında iyi anılır olacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada sık sık uçmak gördüyseniz:

  • İşinizle meşgul olmanız problemli ortamlardan uzak kalmanıza yardım edebilir.

Rüyada sık sık uçmak iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sık sık uçtuğunu görmek hayatını kazanırken keyif alacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, bunu da herkese ilan edeceğine delalet eder.

Rüyada sıkma börek yemek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada sık sık eski sevgiliyi görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına işaret eder.

Rüyada birini çok sık görmek geçiminin zorlaşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine işaret eder.

Rüyada silah sıkan birini görmek rekabet edebilme gücünün artacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin silah sıktığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine inanılır.

Rüyada sık sık cin görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, hakkını savunamayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments