Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızı doğduğunu görmek

Rüyada kızı doğduğunu görmek

Rüyada kızı doğduğunu görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kızı doğduğunu gördüyseniz:

  • Sağlığınız ise uzun süredir devam eden başağrılarıyla tehditte olabilir.

Rüyada kızı doğduğunu görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, bazen de rahat geçeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine inanılır.

Rüyada kızının doğduğunu görmek rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada kızın doğduğunu görmek işlerinin duracağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada doğduğu memleketi görmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yeni bir çevre edinileceğine inanılır.

Rüyada kardeş doğduğunu görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, borçlanılacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada güneşin batıdan doğduğunu görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun erken doğduğunu görmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, büyük bir projeye girileceğine alamet eder.

Rüyada yeniden doğmak rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments