Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekrar doğmak

Rüyada tekrar doğmak

Rüyada tekrar doğmak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, geçiminin zor hale geleceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, büyük zararlar getireceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tekrar doğmak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı anlaşmazlıklara karşı açık olacaksınız.

Rüyada tekrar doğmak kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, başarısızlığa düşüleceğine yorulur.

Rüyada ayın batıdan doğduğunu görmek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, işlerin yavaşlayacağına, can bulacağına işarettir.

Rüyada kızının doğduğunu görmek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hidayete ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek kardeş doğduğunu görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına inanılır.

Rüyada birinin yeniden doğduğunu görmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına inanılır.

Rüyada güneşin tersten doğduğunu görmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine yorulur.

Rüyada kardeşimin doğduğunu görmek tüm kederinin uçup gideceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada doğduğun şehri görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments