Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek gütmek

Rüyada inek gütmek

Rüyada inek gütmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, kötü duygularından arınacağına, gelirinden yana memnun olacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına yorulur.

Rüyada inek gütmek gördüyseniz:

  • Dış görünümünüzde ya da yaşam biçiminizde yapacağınız değişiklikler dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada inek sürüsü gütmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına tabir olunur.

Rüyada inek gütmek fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, yanlış adımlar atacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına yorulur.

Rüyada davar gütmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyun gütmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada öküz gütmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada keçi gütmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada koyun kuzu gütmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada kin gütmek rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, kem gözlere geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments