Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek sürüsü gütmek

Rüyada inek sürüsü gütmek

Rüyada inek sürüsü gütmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, anne baba duaları alınacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada inek sürüsü gütmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şanslı olmakla beraber karşı cinsi istismar etmeye eğlimli olabilirsiniz.

Rüyada inek sürüsü gütmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada inek gütmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kuzu gütmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada keçi gütmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına yorulur.

Rüyada koyun kuzu gütmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına işaret eder.

Rüyada sığır gütmek ticaretin açılacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, rızkının bollaşacağına inanılır.

Rüyada hayvan gütmek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyun gütmek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments