Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigarayla yandığını görmek

Rüyada sigarayla yandığını görmek

Rüyada sigarayla yandığını görmek çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, işe gösterilen ilginin artacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine yorulur.

Rüyada sigarayla yandığını gördüyseniz:

  • Ani hareket, hamle veya tepkilerin kontrolü ele almasına izin vermemelisiniz.

Rüyada sigarayla yandığını görmek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sigaradan yandığını görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada naneli sigara içmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada cebinde sigara paketi görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin yanında sigara içmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde sigara içmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına delalettir.

Rüyada sigara paketi taşımak iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına delalet eder.

Rüyada elinde sigara görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments