Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigaradan yandığını görmek

Rüyada sigaradan yandığını görmek

Rüyada sigaradan yandığını görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına işarettir.

Rüyada sigaradan yandığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık kaynaklar size ilham verebilir.

Rüyada sigaradan yandığını görmek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sigarayla yandığını görmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sigara ve çakmak görmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine rivayet eder.

Rüyada sigara toplamak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz sigara içmek yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kırılan sigara görmek aksiliklerin son bulacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada annenin yanında sigara içmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sigara içmeye başlamak önünü açacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments