Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığ bir deniz görmek

Rüyada sığ bir deniz görmek

Rüyada sığ bir deniz görmek amacına ulaşmayı başaracağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada sığ bir deniz gördüyseniz:

  • Kontrol edemeyeceğiniz şeyler için boşuna enerji harcamamalı veya üzülmemelisiniz.

Rüyada sığ deniz görmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada sığ denizde yüzdüğünü görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, kıtlığın meydana geleceğine inanılır.

Rüyada sığ denize girmek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, rütbe edineceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada sığ denizde yüzmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına inanılır.

Rüyada sığı deniz görmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada sığ bir deniz görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada sığ denizde yürümek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada sığ denize atlamak inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments