Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumaş biçmek

Rüyada kumaş biçmek

Rüyada kumaş biçmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, talihinizin artacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kumaş biçmek gördüyseniz:

  • Evliyseniz eşinizle aranızda iyi iletişim dahi olsa zaman zaman tartışabilirsiniz.

Rüyada kumaş biçmek karanlık kişilerle muhatap olacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine inanılır.

Rüyada nohut biçmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine delalettir.

Rüyada yeşil arpa biçmek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına alamet eder.

Rüyada çimleri biçmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırpan biçmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, dertlerine derman bulacağına, sorunlarını aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada orakla ot biçmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kamış biçmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kefen biçmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, derin bir nefes alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments