Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şifa vermek

Rüyada şifa vermek

Rüyada şifa vermek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Rüyada şifa vermek gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Rüyada şifalı suda yüzmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine işaret eder.

Rüyada şifalı suda yıkanmak geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, imkânlarının da genişleyeceğine, çaresiz hallere düşeceğine tabir olunur.

Rüyada şifalı bitki görmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, yüksek mevkilere getirileceğine delalettir.

Rüyada şifalı su dağıtmak geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada şifalı su içtiğini görmek huzur dolu günler geçireceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, adeta sinirden küplere bineceğine delalettir.

Rüyada şifalı su içmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, yolunda devam edeceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şifa dağıtmak işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada şifalı balık görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, arzuların yerine geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments