Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şifalı bitki görmek

Rüyada şifalı bitki görmek

Rüyada şifalı bitki görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada şifalı bitki gördüyseniz:

  • Mali, sosyal veya sağlıkla ilgili girişimlerinizden bir tanesi istediğiniz şekilde ilerlemeyecek olabilir veya konuyla hayal ettiğiniz şey aynı olmayabilir.Zamanı daha yararlı işlerle geçirmekte fayda var.

Rüyada şifalı bitki görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada şifalı otlar görmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden şifalı su içmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına delalet eder.

Rüyada şifalı su dağıtmak kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şifalı su içmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada şifalı balık görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şifa vermek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şifalı sular görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments