Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak duş almak

Rüyada sıcak duş almak

Rüyada sıcak duş almak her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, büyük mutluluk duyulacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, aile saadetinin de artacağına yorulur.

Rüyada sıcak duş almak gördüyseniz:

  • Sizi sınırlayan kişileri önemsemeyin.

Rüyada sıcak suyla duş almak hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıcak duş almak yaptığı çalışmaların heba olacağına, belalara denk gelmeyeceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada duşta yıkanmak kafasına koyduğuna ulaşacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkonda duş almak ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına işaret eder.

Rüyada elbiseyle duş almak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada yıkanmak duş almak karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, geçim derdinin biteceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına rivayet eder.

Rüyada duştan çıkan birini görmek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını duş alırken görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments