Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sezeryan olduğunu görmek

Rüyada sezeryan olduğunu görmek

Rüyada sezeryan olduğunu görmek dualarına karşılık alacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yüzün güleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, maddi sorumluluklarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sezeryan olduğunu gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda uzun zamandır yapmayı beklediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz ya da meydana gelen yenilikler hoşunuza gidebilir.

Rüyada sevmediğin bir kadını görmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi sevmemek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, yanlış yatırımlar yapacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevmediğin birini ağlarken görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada sevmediğin arkadaş görmek sıkıntılarının biteceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına alamet eder.

Rüyada sevmediği akrabasını görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevmedin biriyle evlenmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevmediği biriyle kavga etmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını seyrelmiş görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments