Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediği akrabasını görmek

Rüyada sevmediği akrabasını görmek

Rüyada sevmediği akrabasını görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, durulacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevmediği akrabasını gördüyseniz:

  • Sağılığınızı veya ticari konuları ilgilendiren başlıklar aniden kendi kendine düzelebilir.

Rüyada sevmediğin akraba görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevmediği akrabasını görmek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğin bir akrabanı görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediği bir akrabayı görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevmediği akraba görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğin akrabanı görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, iftiraya maruz kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğin birini öldürmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sezeryan ameliyatı olmak elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments