Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada menzil seydasını görmek

Rüyada menzil seydasını görmek

Rüyada menzil seydasını görmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, isteklerinin erteleneceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine yorulur.

Rüyada menzil seydasını gördüyseniz:

  • Çevrenizde veya görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler iltifatların, romantik planların veya fırsatların önünü açabilir.

Rüyada menzil seydasını görmek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine alamet eder.

Rüyada menzil ekmeği yemek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, şansın ve bahtının da açılacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada menzil şeyhini görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada menzili görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, düzeninin sarsılacağına delalettir.

Rüyada sevmediğin bir kadını görmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin kişiyi görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada sevmediği biriyle evlenmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, başarıları ile tanınacağına işaret eder.

Rüyada sevmediğin öğretmen görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments